26 84 61 14 cjuul2401@gmail.com

Hestewellness

Vi giver din hest den kærlighed den fortjener

Forkæl din hest hos os

Vi tilbyder aquatræning til din hest. Aquatræningen er et godt træningssupplement til din hest, hvad enten den skal i form, tabe sig eller genoptræne i forbindelse med en skade eller bare holdes fit for fight.

Vandbåndet har vist sig at være en fantastisk måde at opbygge muskler på, samt være en yderst skånsom træningsmetode og være helt unik til genoptræning af skadede heste.

Internationale test har vist, at træning på vandbånd øger konditionen, opbygger muskler, forbedre balancen, fremmer korrekt holdning samt reducerer genoptræningsperioder helt op til 60 procent.

Spa’en

Koldvandsspaen er en fantastisk hjælpende helingsmetode til sene- og ledbåndsskader, muk, såropheling, surstråler eller ved forfangenhed.

Kombinationen af nedkølet vand, salt og vandets cirkulation øger blodcirkulationen i hestens ben og medfører, at skader på benene heles langt hurtigere, da helingsprocessen understøttes af den hurtigere blodgennemstrømning.
​Det nedkølet vand 2-4 grader giver ligeledes en smertelindrende effekt, samtidig med nedkølingen reducerer hævelser i led.

Behandlinger i koldvandsspaen kan med stor fordel bruges til at smidiggøre sener og muskler, samt øge blodcirkulationen og derved undgå skader.​

Vibrationsgulvet

Vibrationsgulvet øger blodcirkulationen i kroppen, hvilket kan hjælpe med ophelingen af skader og nedsætter genoptræningstiden, samt nedsætter rehabiliteringstiden efter løb eller hård træning, så hesten kan vende tilbage til maks. præstation.

Vibrationsgulvet er behageligt og en afslappende måde at få gang i muskulaturen på. Ud over massagen fra det vippende gulv behandles hestens ryg med varme fra solariet som hænger over hesten, hvilket giver total velvære.

osted hestespa og wellness
hestewellness

Interesseret i hestewellness?

Hvis du er interesseret i en eller flere af vores services, så tag endelig fat i os.

Du er velkommen til at ringe til os eller skrive til os enten på mail eller via formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

10 + 12 =

Osted Hestespa Og Wellness I/S